BMW 320i Motor Spoelen

Favicon-flush

Levensduur auto verlengen

Favicon-flush

Gespecialiseerd bedrijf

Favicon-flush

Klaar in 30 tot 90 minuten

Favicon-flush

De beste spoelmachines

BMW 320i Motor Spoelen 

In deze blog behandelen we het Motor Spoelen van deze BMW 320i. Het model ontwikkeld door het Duitse autoconcern BMW kwam naar Motorflush voor een spoeling van de motor. Een regelmatige motorspoeling is van belang voor de prestaties en levensduur van de motor. Lees verder voor meer informatie over het gespoelde model en het belang van een motorspoeling. 

 

BMW 3-serie  

De BMW 3-serie is een van de vele series auto’s die door BMW geproduceerd worden. De serie bestaat uit compact executive cars, dit zijn middelgrote auto’s. De 3-serie bestaat uit een groot aantal modellen met ieder een eigen code. De BMW 320i is terug te vinden in wee stijlen: de Sedan (F30) en Touring (F31). De F31 zijn stationwagons die de naam touring hebben gekregen. Naast de 320i worden er meerdere modellen geproduceerd onder de F30 en F31, zoals de 340i, 316d en 328i. Al deze modellen hebben veel gemeenschappelijke eigenschappen. 

 

Gespoelde Model 

Het model dat naar MotorFlush kwam voor een spoeling van de motor van de automaat is een BMW 320i. Het model komt uit 2013 en is onderdeel van de zesde generatie. De motor onder dit model is een 4-cilinder benzine motor goed voor 184 pk (133 kW). Hiermee zit het model in 7.3 seconden op de 100 km/h. Het model bevat ongeveer 5 Liter motorolie. 

BMW 320i Motor Spoelen Front

Veel voorkomende klachten motor 

Verhoogd brandstof verbruik tijdens rijden 

Uw motor is lawaaierig in zowel koud als warm 

Verlies in vermogen 

Er is een toename in olieverbruik 

Rokende uitlaat 

 

Preventief Onderhoud 

Het spoelen van uw motor dienst als uitstekend onderhoudsproces. Tijdens het rijden raken de leidingen vervuild en kunnen de olie kanalen dicht slippen. Hierdoor komen er allerlei ongewenste deeltjes vrij binnen de motor, hierdoor slijt de motor en verminderd de kwaliteit van de olie drastisch. Een spoeling ververst deze olie en reinigt de gehele motor, waardoor de auto weer optimaal presteert. Wanneer dit regelmatig gedaan wordt kan een motor bijna oneindig mee. 

Tijdens de spoeling wordt alle olie binnen de motor vervangen en wordt al het vuil en slib verwijderd. Dit gebeurd doormiddel van professionele spoelappartatuur bediend door een team van gespecialiseerde spoelers van Motorflush. 

BMW 320i Motor Spoelen wide photo

Overweegt u om de motor van uw auto te laten spoelen, maar twijfelt u of het nodig is? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit adviseren wat voor u de beste oplossing is. Wij spoelen alle merken auto’s met of zonder machine. 

Deze spoeling kost inclusief olie, filterwissel, toevoegingen en btw  € 350 .- 

Bij een spoeling wordt u ontvangen door ons vriendelijke personeel, waarna de motor van uw auto wordt gespoeld in ongeveer 30 tot 90 minuten. De oude olie wordt vervangen met hoogstaande olie die ons al jarenlang het allerbeste resultaat garandeert. Tijdens de spoeling kunt u comfortabel verblijven in onze wachtruimte met een WIFI-verbinding. Heeft u een vraag over het spoelen of wilt u een afspraak maken dan kan dat gemakkelijk hieronder!

Maak een afspraak!