BMW 330E Motor Spoelen

Favicon-flush

Levensduur auto verlengen

Favicon-flush

Gespecialiseerd bedrijf

Favicon-flush

Klaar in 30 tot 90 minuten

Favicon-flush

De beste spoelmachines

BMW 330E motor spoelen

In deze blog bespreken we het motor spoelen van deze BMW 330E bij Motorflush. Dit model van het Duitse autoconcern BMW kwam naar Motorflush voor een spoeling van de motor. Met alle moderne toepassingen zoals hybride systemen en start/stop krijgt de motor namelijk veel te verduren. De langere intervallen die op motorolie worden gegeven werken hier niet aan mee. De kilometerstand van deze BMW was tijdens de motorspoeling 115.881km. Bij kilometerstanden als van deze BMW330e is een spoeling zeker aan te raden om zo de levensduur van uw motor te verlengen. De motor spoeling werd uitgevoerd door onze collega’s van Motorflush Woerden. 

BMW 3-serie

De BMW 3-serie is een van de vele series auto’s die BMW produceert. De serie bestaat uit compacte auto’s, wat middelgrote auto’s zijn. De 3-serie bestaat uit een groot aantal modellen met ieder een eigen code. De BMW 330e is geproduceerd in twee stijlen: de Sedan (F30) en Touring (F31). De F31 zijn stationwagons die de naam Touring hebben gekregen. Naast de BMW 330E worden er ook meerdere modellen geproduceerd onder F30 en F31, zoals de 320i, 316d en 328i. Deze modellen lijken allemaal erg op elkaar.

Gespoelde model

Het model dat is gespoeld door Flushed is een BMW 330E sedan (F31) uit 2016. De productie van dit model is begonnen in het jaar 2015 en heeft gelopen tot 2018. De motor onder dit model is een BMW B48 motor (B48B20). Dit is 2 liter 4-cilinder in lijn benzinemotor met turbo. Deze motor levert een gecombineerd vermogen van 248 pk (182 kW).

BMW 330e tijdens de spoeling van de motor

De BMW 330E tijdens het motor spoelen bij Motorflush.

Veel voorkomende klachten motor
    • Verhoogd brandstof gebruik
    • Lawaai motor koud of warm
    • Verlies vermogen
    • Een hoger olieverbruik
    • Een rokende uitlaat

 

Preventieve onderhoud

Een spoeling dient ook als een uitstekend onderhoudsproces. Tijdens het rijden raakt de motor vervuild en kunnen olie kanalen dicht slippen. Er komen allerlei ongewenste deeltjes vrij binnen de motor die gaan slijten en de oliekwaliteit drastisch doen verminderen. Een spoeling ververst deze olie en reinigt de gehele motor, zodat de auto weer optimaal kan presteren. Wanneer dit regelmatig wordt gedaan kan een motor bijna oneindig mee.

Tijdens de spoeling wordt alle olie binnen de motor vervangen en wordt al het vuil en slib verwijderd. Dit gebeurd door middel van professionele spoelapparatuur bediend door een team van gespecialiseerde spoelers van Motorflush.

Dit filmpje geeft een impressie van de spoeling:

Overweegt u om de motor van uw auto te laten spoelen, maar twijfelt u of het nodig is? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit adviseren wat voor u de beste oplossing is. Wij spoelen alle merken auto’s met of zonder machine.

Deze spoeling kost inclusief olie, filterwissel,  toevoegingen en de btw € 350,-

Bij een spoeling wordt u ontvangen door ons vriendelijke personeel, waarna de motor van uw auto wordt gespoeld in ongeveer 30 tot 90 minuten. De oude olie wordt vervangen met hoogstaande olie die ons al jarenlang het allerbeste resultaat garandeert. Tijdens de spoeling kunt u comfortabel verblijven in onze wachtruimte met een WIFI-verbinding. Heeft u een vraag over het spoelen of wilt u een afspraak maken dan kan dat gemakkelijk hieronder!

Maak een afspraak!