BMW X1 Motor Spoelen

Favicon-flush

Levensduur auto verlengen

Favicon-flush

Gespecialiseerd bedrijf

Favicon-flush

Klaar in 30 tot 90 minuten

Favicon-flush

De beste spoelmachines

BMW X1 Motor Spoelen 

In het bericht van vandaag behandelen we het motor spoelen van deze BMW X1. Het model ontwikkeld door het Duitse autoconcern BMW kwam bij Motorflush langs voor een spoeling van de motor. Het regelmatig spoelen van de motor is van belang voor de prestaties en levensduur van uw motor. Lees verder voor meer informatie over het gespoelde model en het belang van een motorspoeling. 

Het gespoelde model 

De BMW X1 die langs Motorflush kwam dateert uit 2010. Hiermee behoort dit model tot de eerste generatie van de X1, die zijn introductie maakte in 2009. De X1 werd geïntroduceerd als een kleinere SUV van BMW gericht op een grotere groep consumenten. Om dit mogelijk te maken werd hierom deze kleinere SUV geïntroduceerd met een hogere brandstofefficiëntie. De BMW die werd gespoeld door Motorflush was voorzien van een 4-cilinder benzinemotor goed voor 150 pk (110kW). Dit brengt deze SUV tot een topsnelheid van een keurige 200 km/h. 

BMW X1 Motor Spoelen bij Motorflush

Veel voorkomende klachten bij de motor 

U ervaart een hoger brandstof verbruik tijdens het rijden 

Uw motor is luidruchtiger in zowel koude als warme momenten 

U ervaart een verlies in vermogen 

Er is een toename in het olieverbruik 

Rokende uitlaat 

 

Preventief onderhoud 

Het spoelen van uw motor dient als een uitstekend onderhoudsproces. Tijdens het rijden raken leidingen langzaam vervuild en is het mogelijk dat kanalen dicht slippen. Als gevolg hiervan komen er allerlei ongewenste deeltjes vrij in de motor, hierdoor neemt slijtage in de motor toe en verminder de kwaliteit van de olie drastisch. Met een spoeling ververst u alle olie en wordt de motor gereinigd. Vervolgens zal uw auto weer optimaal presteren. Als u met een regelmaat een spoeling uitvoert, kan de motor vrijwel oneindig mee. 

 

Tijdens de spoeling wordt alle olie binnen de motor vervangen en wordt al het vuil en slib verwijderd. Bij Motorflush maken wij hiervoor gebruik van professionele spoelapparatuur bediend door een team van gespecialiseerde spoelers van Motorflush. 

 

Overweegt u om de motor van uw auto te laten spoelen, maar twijfelt u of het nodig is? Wij kunnen doormiddel van een gratis consult of tijdens een gratis proefrit adviseren wat voor u de beste optie is. Wij spoelen alle merken auto’s met of zonder machine. 

Deze spoeling kost inclusief olie, filterwissel, toevoegingen en BTW € 350 .- 

Bij een spoeling wordt u ontvangen door ons vriendelijke personeel, waarna de motor van uw auto wordt gespoeld in ongeveer 30 tot 90 minuten. De oude olie vervangen we met hoogstaande olie die ons al jarenlang het allerbeste resultaat garandeert. Tijdens de spoeling kunt u comfortabel verblijven in onze wachtruimte met WIFI-verbinding. Heeft u een vraag over het spoelen of wilt u een afspraak maken dan kan dat gemakkelijk hieronder! 

Maak een afspraak!