Ford Connect Motor Spoelen

Favicon-flush

Levensduur auto verlengen

Favicon-flush

Gespecialiseerd bedrijf

Favicon-flush

Klaar in 30 tot 90 minuten

Favicon-flush

De beste spoelmachines

Ford Connect Motor Spoelen 

Vandaag een bericht over het motor spoelen van deze Ford Connect. Deze spoeling van de motor vond plaats bij onze vestiging in Woerden. Wanneer er geen onderhoud aan de motor wordt verricht kunnen zich ernstige problemen voortdoen. Doormiddel van een spoeling van uw motor minimaliseert deze kans en verlengd u de levensduur van uw auto. In dit bericht vindt u meer informatie over het spoelen van uw motor en het belang hiervan. 

 

Ford Transit Connect 

De Ford Transit Connect is een compacte bus verkocht door het Amerikaanse Ford. Gefabriceerd sinds 2002 is dit model zeer succesvol en een van de favoriete keuzes voor ondernemers en bedrijven. De Ford Transit Connect werd op de markt geïntroduceerd als de vervanger van de Ford Escort en Ford Courier. 

 

Gespoelde Model 

De Ford Connect die langs Motorflush kwam voor het spoelen van de motor is een model 2015 en onderdeel uit de tweede generatie. Onder de motorkap bevindt zich een 4-cilinder diesel-motor deze levert een vermogen van 95 pk (77kW). Het model bevat iets minder dan 5,5 liter olie voor een spoeling. 

Ford Connect aan het motor spoel apparaat

Veel voorkomende klachten motor  

Verhoogd brandstof verbruik tijdens rijden  

Uw motor is lawaaierig in zowel koud als warm  

Verlies in vermogen  

Er is een toename in olieverbruik  

Rokende uitlaat 

 

Preventief Onderhoud  

Het spoelen van uw motor dienst als uitstekend onderhoudsproces. Tijdens het rijden raken de leidingen vervuild en kunnen de olie kanalen dicht slippen. Hierdoor komen er allerlei ongewenste deeltjes vrij binnen de motor, hierdoor slijt de motor en verminderd de kwaliteit van de olie drastisch. Een spoeling ververst deze olie en reinigt de gehele motor, waardoor de auto weer optimaal presteert. Wanneer dit regelmatig gedaan wordt kan een motor bijna oneindig mee.  

Ford Connect motor spoelen

Tijdens de spoeling wordt alle olie binnen de motor vervangen en wordt al het vuil en slib verwijderd. Dit gebeurd doormiddel van professionele spoelapparatuur bediend door een team van gespecialiseerde spoelers van Motorflush. 

Overweegt u om de motor van uw auto te laten spoelen, maar twijfelt u of het nodig is? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit adviseren wat voor u de beste oplossing is. Wij spoelen alle merken auto’s met of zonder machine. 

 

Deze spoeling kost inclusief olie, filterwissel, toevoegingen en btw  € 350 .-  

Bij een spoeling wordt u ontvangen door ons vriendelijke personeel, waarna de motor van uw auto wordt gespoeld in ongeveer 30 tot 90 minuten. De oude olie wordt vervangen met hoogstaande olie die ons al jarenlang het allerbeste resultaat garandeert. Tijdens de spoeling kunt u comfortabel verblijven in onze wachtruimte met een WIFI-verbinding. Heeft u een vraag over het spoelen of wilt u een afspraak maken dan kan dat gemakkelijk hieronder! 

Maak een afspraak!