Mini Cooper Motor Spoelen

Favicon-flush

Levensduur auto verlengen

Favicon-flush

Gespecialiseerd bedrijf

Favicon-flush

Klaar in 30 tot 90 minuten

Favicon-flush

De beste spoelmachines

Mini Cooper S Motor Spoelen 

In deze blog behandelen we het motor spoelen van deze Mini Cooper S door Motorflush. De Mini Cooper ontwikkeld door het Britse bedrijf is tegenwoordig niet meer weg te denken van de Europese wegen. De Mini kwam langs Motorflush voor een preventieve motorspoeling. Door regelmatig uw motor te laten spoelen worden prestaties van uw motor bevorderd. Ook verkleind u de kans op problemen in de motor en de verlengd u hiermee de levensduur van uw motor. In deze blog vindt u verdere informatie over het motor spoelen en de Mini Cooper S. 

Mini 

Mini is een Britse autofabrikant die valt onder het concern van BMW. Het bedrijf is opgericht in 1969, maar sinds 2000 worden de modellen geproduceerd onder het bezit van BMW. Oorspronkelijk was de Mini een lijn van compacte auto’s. Daarnaast werden de modellen ook bekend vanuit rally races, door de invloeden van John Cooper. In 2001 lanceerde BMW de nieuwe mini modellen. Deze waren gericht op een sportiever en sneller uiterlijk. Mini lanceerde 4 modellen: One (instapmodel), Cooper, Cooper S (sport) en John Cooper Works (luxe variant).  

Gespoelde Model 

De Mini Cooper die langs Motorflush kwam is een Mini Cooper S. Dit is een sportievere variant van deze lijn auto’s. Het model dateert uit 2004 en onder de motorkap bevindt zich een 4-cilinder in lijn benzinemotor. Dit geeft deze de wagen 163 pk (120 kW). Hiermee zit de Mini in 7.4 Seconde op de 100 km/h. 

Mini Cooper Motor spoelen bij Motorflush 

Veel voorkomende klachten motor 

Verhoogd brandstof gebruik tijdens rijden 

Motor luidruchtiger in zowel koude als warme stand 

Verlies in vermogen 

Hoger olieverbruik 

Rokende Uitlaat 

 

Preventief Onderhoud 

Het spoelen van uw motor dient als een uitstekend onderhoudsproces. Tijdens het rijden raken leidingen vervuild en is het mogelijk dat kanalen dicht slippen. Vervolgens komen er allerlei ongewenste deeltjes vrij in de motor, hierdoor slijt de motor en verminderd de kwaliteit van de olie drastisch. Doormiddel van een spoeling ververst u alle olie en reinigt u uw motor. Vervolgens zal uw auto weer optimaal presteren. Indien u regelmatig een spoeling uitvoert, kan uw motor vrijwel oneindig mee. 

Tijdens de spoeling wordt alle olie vinnen de motor vervangen en wordt al het vuil en slib verwijderd. Dit gebeurd doormiddel van de professionele spoelapparatuur bediend door een team van gespecialiseerde spoelers van Motorflush. 

 

Overweegt u om uw auto te laten spoelen, maar twijfelt u of het nodig is? Wij kunnen doormiddel van een gratis consult of tijdens een gratis proefrit adviseren wat voor u de beste oplossing is. Wij spoelen alle merken auto’s met of zonder machine. 

Deze spoeling kost inclusief olie, filterwissel, toevoegingen en BTW € 350,- 

Bij een spoeling wordt u ontvangen door ons vriendelijke personeel. Vervolgens spoelen we uw auto in ongeveer 30 tot 90 minuten. De oude olie vervangen we met hoogstaande olie die ons al jarenlang het allerbeste resultaat garandeert. Tijdens de spoeling kunt u comfortabel verblijven in onze wachtruimte met WIFI-verbinding. Heeft u een vraag over het spoelen of wilt u een afspraak maken dan kan dat gemakkelijk hieronder! 

Maak een afspraak!