Opel Astra Motor Spoelen

Favicon-flush

Levensduur auto verlengen

Favicon-flush

Gespecialiseerd bedrijf

Favicon-flush

Klaar in 30 tot 90 minuten

Favicon-flush

De beste spoelmachines

Opel Astra Motor Spoelen 

Vandaag een bericht over het Motor Spoelen van deze Opel Astra. Het model ontwikkeld door het Duitse autoconcern Opel kwam naar Motorflush voor een spoeling van de motor. Een regelmatige spoeling van de motor is van belang voor de prestaties en levensduur van de motor. Lees verder voor meer informatie over het gespoelde model en het belang van deze spoelingen. 

 

Opel Astra 

De Opel Astra is een compact model ontwikkeld door het Duitse Opel. Het model maakte zijn debuut in 1991 en sindsdien zijn er meer dan 10.000.000 exemplaren van verkocht. Dit maakt de Opel Astra het meest succesvolle model van Opel. De Astra is tegenwoordig verkrijgbaar in meerdere varianten: Hatchback, Sedan en Stationwagon. Hiervan heeft iedere carrossie nog verscheidene uitvoeringen, waardoor er een zeer breed arsenaal aan Astra varianten bestaat.  

Gespoelde Model 

De Opel Astra die naar Motorflush kwam, waarvan de motor is gespoeld, is een hatchback variant uit 2004 . Dit model bevatte een handgeschakelde transmissie en onder de motorkap ligt een 4 cilinder motor (1.6 L), deze is goed voor 105 pk (77 kW). 

Veel voorkomende klachten motor 

Verhoogd brandstof gebruik 

Lawaaierige motor zowel koud als warm 

Verlies in vermogen 

Olieverbruik toename 

Rokende uitlaat 

Preventief onderhoud 

Het spoelen van uw motor dient als uitstekend onderhoudsproces. Tijdens het rijden raakte de vervuild en kunnen de olie kanalen dicht slippen. Hierdoor komen er allerlei ongewenste deeltjes vrij binnen de motor, hierdoor slijt de motor en verminderd de kwaliteit van de olie drastisch. Een spoeling ververst deze olie en reinigt de gehele motor, waardoor de auto weer optimaal presteert. Wanneer dit regelmatig gedaan wordt kan een motor bijna oneindig mee. 

Tijdens de spoeling wordt alle olie binnen de motor vervangen en wordt al het vuil en slib verwijderd. Dit gebeurd door middel van professionele spoelapparatuur bediend door een team van gespecialiseerde spoelers van Motorflush. 

Overweegt u om de motor van uw auto te laten spoelen, maar twijfelt u of het nodig is? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit adviseren wat voor u de beste oplossing is. Wij spoelen alle merken auto’s met of zonder machine. 

Deze Spoeling kost inclusief olie, filterwissel, toevoegingen en btw € 350 ,-

Wanneer u langs komt voor een spoeling zal u ontvangen worden door ons vriendelijke personeel, waarna de motor van uw auto wordt gespoeld in ongeveer 30 à 90 minuten. De oude olie wordt vervangen met hoogstaande olie die ons al jarenlang het allerbeste resultaat garandeert. Tijdens de spoeling kunt u comfortabel verblijven in onze wachtruimte met WIFI-verbinding. Heeft u een vraag over het spoelen of wilt u een afspraak maken dan kan dat gemakkelijk hieronder!

Maak een afspraak!