Range Rover Motorspoelen

Favicon-flush

Levensduur auto verlengen

Favicon-flush

Gespecialiseerd bedrijf

Favicon-flush

Klaar in 30 tot 90 minuten

Favicon-flush

De beste spoelmachines

Range Rover Motorspoelen 

Vandaag een bericht over het motorspoelen van deze Range Rover bij Motorflush. Het model ontwikkeld door het Britse autoconcern Land Rover kam langs Motorflush voor een motorspoeling. Door regelmatig uw motor te laten onderhouden worden de prestaties en levensduur van uw motor bevorderd. In dit bericht vindt u meer informatie over de Range Rover en het verdere belang van een motor spoeling. 

Gespoelde Model 

De Range Rover is een 4×4 geproduceerd door Land Rover. Over de jaren heen zijn er 5-generaties ontwikkeld. Het model dat langs Flushed kwam is onderdeel van de tweede generatie met upgrades in de motor. De bij Motorflush gespoelde range rover was voorzien van de Benzine motor variant. Dit is een 8-cilinder motor goed voor 185 pk (136kW). De motor bevat net wat minder dan 7 Liter olie. 

Naast een motorspoeling kwam deze Range Rover ook langs voor een spoeling van de automaat. Wilt u meer weten over het spoelen van automaten klik dan hier.

Range Rover motorspoelen bij Motorflush

Veel voorkomende klachten motor  

Hoger uitvallend brandstof verbruik tijdens rijden  

Uw motor is luidruchtiger zowel koud als warm  

U ervaart een verlies in vermogen  

Er is een toename in olieverbruik  

Rokende uitlaat  

Preventief onderhoud  

Het spoelen van uw motor dient als een uitstekend onderhoudsproces. Wanneer u rijdt raken leidingen vervuild en is het mogelijk dat kanalen dicht slippen. Vervolgens komen er allerlei ongewenste deeltjes vrij in de motor, hierdoor slijt de motor en verminderd de kwaliteit van de olie drastisch. Doormiddel van een spoeling ververst u alle olie en wordt de motor gereinigd. Vervolgens zal uw auto weer optimaal presteren. Als u met regelmaat een spoeling uitvoert, kan de motor vrijwel oneindig mee.  

Range Rover motorspoelen bij MotorFlush

Tijdens de spoeling wordt alle olie binnen de motor vervangen en wordt al het vuil en slib verwijderd. Dit gebeurd doormiddel van de professionele spoelapparatuur bediend door een team van gespecialiseerde spoelers van Motorflush 

Overweegt u om de motor van uw auto te laten spoelen, maar twijfelt u of het nodig is? Wij kunnen doormiddel van een gratis consult of tijdens gratis proefrit adviseren wat voor u de beste oplossing is. Wij spoelen alle merken auto’s met of zonder machine. 

Deze spoeling kost inclusief olie, filterwissel, toevoegingen en BTW € 395,-  

Bij een spoeling wordt u ontvangen door ons vriendelijke personeel, waarna de motor van uw auto wordt gespoeld in ongeveer 30 tot 90 minuten. De oude olie vervangen we met hoogstaande olie die ons al jarenlang het allerbeste resultaat garandeert. Tijdens de spoeling kunt u comfortabel verblijven in onze wachtruimte met WIFI-verbinding. Heeft u een vraag over het spoelen of wilt u een afspraak maken dan kan dat gemakkelijk hieronder! 

Maak een afspraak!