Volkswagen Transporter Traditioneel Motorspoelen

Favicon-flush

Levensduur auto verlengen

Favicon-flush

Gespecialiseerd bedrijf

Favicon-flush

Klaar in 30 tot 90 minuten

Favicon-flush

De beste spoelmachines

Volkswagen Transporter Traditioneel Motorspoelen 

Vandaag een bericht over het traditioneel motorspoelen van deze Volkswagen Transporter bij Motorflush. Dit wel bekende veelzijdige busje is niet weg te denken van de Europese wegen voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Het model kwam langs voor een traditionele spoeling van de motor. Hierbij gebruiken wij niet de machines waarmee wij bij Flushed spoelen, maar wordt doormiddel van een handmatige ingreep de motorolie ververst. In dit bericht vindt u meer informatie over de Volkswagen Transporter en het belang van het onderhoud aan uw motor. 

Gespoelde Model 

De Volkswagen Transporter is een kleine Van geproduceerd door het Duitse autoconcern Volkswagen. De wagen stamt af van het zeer bekende kampeerauto’tje die volkswagen bouwde in de jaren 60. Het model dat bij Flushed langskwam voor een spoeling is uit de 5de generatie (T5). Nieuw bij deze generatie waren de krachtigere motoren en vele opties waarmee de transporter vanaf nu uitgerust kon worden, waaronder verschillende varianten op de transmissie. Onder de motorkap van de Volkswagen die langs Motorflush kwam bevindt zich een 5 cilinder motor goed voor 131 pk. 

Volkswagen transporter motorspoelen bij Motorflush

Veel voorkomende klachten bij de motor 

Verhoogd brandstof verbruik tijdens het rijden 

Uw motor is luidruchtiger in zowel koude als warme momenten 

U ervaart een verlies in vermogen 

Er is een toename in het olieverbruik 

Rokende uitlaat 

Preventief onderhoud   

Het spoelen van uw motor dient als een uitstekend onderhoudsproces. Wanneer u rijdt raken leidingen vervuild en is het mogelijk dat kanalen dicht slippen. Vervolgens komen er allerlei ongewenste deeltjes vrij in de motor, hierdoor slijt de motor en verminderd de kwaliteit van de olie drastisch. Doormiddel van een spoeling ververst u alle olie en wordt de motor gereinigd. Vervolgens zal uw auto weer optimaal presteren. Als u met regelmaat een spoeling uitvoert, kan de motor vrijwel oneindig mee.   

Tijdens de spoeling wordt alle olie binnen de motor vervangen en wordt al het vuil en slib verwijderd. Dit gebeurd doormiddel van de professionele spoelapparatuur bediend door een team van gespecialiseerde spoelers van Motorflush 

 

Overweegt u om de motor van uw auto te laten spoelen, maar twijfelt u of het nodig is? Wij kunnen doormiddel van een gratis consult of tijdens gratis proefrit adviseren wat voor u de beste oplossing is. Wij spoelen alle merken auto’s met of zonder machine. 

Deze spoeling kost inclusief olie, filterwissel, toevoegingen en BTW € 395,-   

Bij een spoeling wordt u ontvangen door ons vriendelijke personeel, waarna de motor van uw auto wordt gespoeld in ongeveer 30 tot 90 minuten. De oude olie vervangen we met hoogstaande olie die ons al jarenlang het allerbeste resultaat garandeert. Tijdens de spoeling kunt u comfortabel verblijven in onze wachtruimte met WIFI-verbinding. Heeft u een vraag over het spoelen of wilt u een afspraak maken dan kan dat gemakkelijk hieronder! 

Maak een afspraak!