Volvo V70 Motorflush

Favicon-flush

Levensduur auto verlengen

Favicon-flush

Gespecialiseerd bedrijf

Favicon-flush

Klaar in 30 tot 90 minuten

Favicon-flush

De beste spoelmachines

Volvo V70 Motorflush

Vandaag een bericht over de Motorflush van deze Volvo V70. Het model ontwikkeld door het Zweedse autoconcern Volvo kwam naar Motorflush voor een spoeling van de motor. Door regelmatig uw motor te laten spoelen worden de prestaties en levensduur van uw motor bevorderd. In dit bericht vindt u meer informatie over de Volvo V70 en het belang van een Motorflush. 

 De Volvo V70 

De Volvo V70 is een executive auto en werd ontworpen door Volvo, waarbij het model zijn debuut maakte in 1996. Over de jaren die volgden ontstonden er drie generaties van de V70 totdat de productie stopte in 2016. Het model valt onder de V-modellen van Volvo, hierbij staat de V voor versatility (Veelzijdigheid in het Nederlands). De V wordt opgevolgd door een getal, dit getal staat voor relatieve grootte van de auto. 

Het Gespoelde Model 

De Volvo V70 die naar Motorflush kwam voor een spoeling van de motor is een Volvo V70 2.4R AWD. De R staat hier voor Refined, dit duidt de high-performance onderdelen aan. Het model stamt uit 1999. Onder de motorkap bevindt zich een 5-cilinder benzinemotor met turbo. De motor heeft een vermogen van 250 pk (184 kW). Dit zorgt ervoor dat de Volvo in 7.3 secondes op de 100 km/h zit en een topsnelheid van 245 km/h bevat. 

Volvo V70 R Front

Veel voorkomende klachten motor 

Hoger uitvallend brandstof verbruik tijdens rijden 

Uw motor is luidruchtiger zowel koud als warm 

U ervaart een verlies in vermogen 

Er is een toename in olieverbruik 

Rokende uitlaat 

Preventief onderhoud 

Het spoelen van uw motor dient als een uitstekend onderhoudsproces. Wanneer u rijdt raken leidingen vervuild en is het mogelijk dat kanalen dicht slippen. Vervolgens komen er allerlei ongewenste deeltjes vrij in de motor, hierdoor slijt de motor en verminderd de kwaliteit van de olie drastisch. Doormiddel van een spoeling ververst u alle olie en wordt de motor gereinigd. Vervolgens zal uw auto weer optimaal presteren. Als u met regelmaat een spoeling uitvoert, kan de motor vrijwel oneindig mee. 

Tijdens de spoeling wordt alle olie binnen de motor vervangen en wordt al het vuil en slib verwijderd. Dit gebeurd doormiddel van de professionele spoelapparatuur bediend door een team van gespecialiseerde spoelers van Motorflush. 

Volvo V70 R Motorflush 

Overweegt u om de motor van uw auto te laten spoelen, maar twijfelt u of het nodig is? Wij kunnen doormiddel van een gratis consult of tijdens gratis proefrit adviseren wat voor u de beste oplossing is. Wij spoelen alle merken auto’s met of zonder machine.

Deze spoeling kost inclusief olie, filterwissel, toevoegingen en BTW € 350,- 

Bij een spoeling wordt u ontvangen door ons vriendelijke personeel, waarna de motor van uw auto wordt gespoeld in ongeveer 30 tot 90 minuten. De oude olie vervangen we met hoogstaande olie die ons al jarenlang het allerbeste resultaat garandeert. Tijdens de spoeling kunt u comfortabel verblijven in onze wachtruimte met WIFI-verbinding. Heeft u een vraag over het spoelen of wilt u een afspraak maken dan kan dat gemakkelijk hieronder!

Maak een afspraak!