Over ons

Favicon-flush

Levensduur auto verlengen

Favicon-flush

Gespecialiseerd bedrijf

Favicon-flush

Klaar in 30 tot 90 minuten

Favicon-flush

De beste spoelmachines

Over Motorflush

Wij zijn Motorflush, een enthousiast team dat is ontstaan uit passie voor autos.

Jaren geleden viel het oog van Roeland op de wereld van het machinaal spoelen. Flushed werd opgericht met de focus op het spoelen van automaten. Dit was in 2015 en sindsdien hebben er vele ontwikkelingen plaatsgevonden. Met een groter team en meerdere vestigingen is er besloten om de focus uit te breiden met het machinaal spoelen van motoren. De opgebouwde kennis van het automaat spoelen wordt nu toegepast om het allerbeste resultaat te bereiken voor de motoren van onze klanten.

Onze locaties

Flushed is ontstaan in Woerden. Dit is onze grootste en tevens hoofdvestiging. Schiedam en Brummen zijn nieuwe vestigingen waar het personeel van Woerden op afspraak naartoe gaat om dichtbij onze klanten te kunnen spoelen.

Kuipersweg 1A
3449 JA Woerden
Route via Google maps

Rhienderstein 17

6971 LW Brummen

Route via Google maps

Van Deventerstraat 42

3113 AL Schiedam

Route via Google maps

Motorflush GTI

Flushed

Automaat laten spoelen, inclusief reiniging en filter

Het belang van een automaat spoelen blijft vaak onopgemerkt, totdat er zich ernstige problemen voordoen. Het spoelen van een automaat is een onderhoudsproces, waarbij alle olie in een automaat wordt vervangen door verse olie met een reinigingsmiddel die al het vuil en slib uit uw automaat spoelt.

Een automaat spoelen is uitstekend als preventief onderhoud. Wanneer de automaat tussen de eerste 60.000 á 90.000 kilometer wordt gespoeld, wordt de kans aanzienlijk kleiner dat er technische problemen ontstaan die leiden tot een oncomfortabele rijervaring. Maar ook als er zich al problemen voordoen zoals: slecht schakelen, bonken, slippen, schommelend toerental etc. kan het spoelen van de automaat de klachten oplossen.

Veel dealers en ook automerken zeggen dat het spoelen van de automaat niet nodig is, aangezien er olie in de versnellingsbak zit die nooit ververst hoeft te worden. Het feit is dat door vervuiling van de automaat olie (o.a. door slijtage) de oliekanalen en lamellen vervuilen. Dit kan er uiteindelijk toe leiden dat de automaat vernieuwd of gereviseerd moet worden of een reparatie moeten worden uitgevoerd.

Dit alles terwijl het spoelen van de automaat een fractie van de prijs is.

 

Kijk op www.flushed.nl voor meer informatie

Wat vinden anderen?

Onze klanten geven ons een 4.7 op basis van 176 Google reviews

js_loader
Op 10 mei geholpen door Vince ivm een oliewissel voor een DSG dq200 versnellingsbak, vriendelijke ontvangst, meegekeken met het vervangen van 2 soorten olie en uitleg van Vince was informatief. Ook de koffie was goed. Vince bedankt !
Jos van Ravenswaaij
Jos van Ravenswaaij
13:37 11 May 24
Vriendelijke ontvangst met koffie. Daarna Informatieve middag bij Flushed. Je mag erbij staan en alle stappen worden door Vince uitgelegd. Zeer vakkundige vriendelijke jongeman.
japie dekouw
japie dekouw
06:16 19 Apr 24
Na een korte zoektocht online uitgekomen bij Flushed Woerden. De versnellingsbak van Peugeot 406 coupé kon wel wat onderhoud gebruiken. Het eerste contact gelegd met Linda en zij nam alle tijd om alles goed en adequaat uit te leggen. Afspraak gemaakt en ter plaatste kennis mogen maken met Leroy.... Hij checkte meteen ook of de stuurhuisolie aan vervanging toe was, nam de tijd om alles stap voor stap af te werken en het resultaat is beter dan ik had gehoopt. Een soepele versnellingsbak die er weer jaren tegenaan kan, maar vooral ook een hele andere rijbeleving vanwege de vervanging van de stuurhuisolie. Ben zeer te spreken over de communicatie en kwaliteit van het afgeleverde werk. Kan dit bedrijf dan ook zonder meer aanraden.Lees meer
mr. R.
mr. R.
10:12 08 Mar 24
De automaten bak laten spoelen v mn bmwDeskundig personeel mocht meekijken alles werd goed uitgelegdSchakelt nu toch weer beterGoed befrif prima prijs
andre van Beek
andre van Beek
09:47 18 Feb 24
Zeer netjes ontvangen met een bakje koffie. Zeer aardige monteur die alle tijd nam en ik mocht tijdens het spoelen er bij blijven en vragen stellen. De auto schakelt nu weer perfect zonder kleine haperingen.
Michel Mulder
Michel Mulder
12:11 01 Feb 24
Snel en professioneel gespoeld , bak schakelt weer als nieuw. Volgende automaatbak die gespeeld moet worden breng ik zeker weer bij dit bedrijf.
Hj Henk
Hj Henk
16:29 17 Aug 23
Dinsdag 12 juni 2023 had ik een afspraak om 14:30 in Schiedam. Vince als ik het goed heb, heeft m'n passat B6 gespoeld. Ik had geen problemen opzicht maar wist dat het een keer moest gebeuren.Na de spoeling merk ik dat hij toch beter schakeld.Eerlijk advies, eerlijke prijs.Ik ben super... tevreden.Lees meer
R. Ramji
R. Ramji
01:43 16 Jun 23
Van het eerste moment tot afscheid super goed gevoel gehad.. niet te snel klaar ook niet te langzaam en tijd nemen voor iets goeds.Prijs kwaliteit verhouding dus in perfecte verhouding.Zeer tevreden en aan te raden.
Peter Jomanda
Peter Jomanda
14:34 09 May 23
Ze zijn echt perfecte mensen en zeer behulpzaam. Ze hebben mijn auto weer perfect gemaakt en top service geleverd, echt een aanrader
A Waxit
A Waxit
17:03 04 May 23
js_loader