Overige diensten

Favicon-flush

Levensduur auto verlengen

Favicon-flush

Gespecialiseerd bedrijf

Favicon-flush

Klaar in 30 tot 90 minuten

Favicon-flush

De beste spoelmachines

Automaat spoelenMaak een afspraak
Lees verder
Naast de spoelbeurten voor motoren bieden we ook het flushen van automaten aan. Dit lijkt erg op elkaar, aangezien beide processen worden gedaan door een vastgekoppelde machine dat een reinigings- en verversing proces uitvoert. Net als bij motorolie neemt de kwaliteit van automaatolie af tijdens het rijden. De automaat wordt erg warm waardoor de olie verbrandt, daarnaast vindt er vervuiling en slijtage plaats binnen de bak. Dit is uiteraard een perfecte combinatie met motor spoelen en voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze hoofdsite: www.flushed.nl.
Stuurhuis SpoelenMaak een afspraak
Lees verder
Bij veel automerken ouder dan 10 jaar is er nog de mogelijkheid om het stuurhuis te voorzien van nieuwe olie. Net als bij de automaat of het differentieel wordt dit niet gedaan door de dealer of vakgarage.
Differentieel olieMaak een afspraak
Lees verder
Bijna elke achterwiel of 4x4 auto heeft een differentieel. Soms zelf 2 deze worden niet onderhouden door de merkdealer of vakgarage. Dit terwijl de interval meestal 10 jaar of 100.000km is. Wanneer dit niet gedaan wordt gaat het differentieel harder slijten en kan geluid gaan maken.

Onze overige diensten

Bentley Continental GT motorflush

Over Motorflush

Gedreven door kennis en ervaring leveren onze spoelers een gespecialiseerde motor flush met het allerbeste resultaat als streven. De motor wordt voorzien van verse motorolie nadat de oude olie is verwijderd. Daarnaast wordt er een reinigingsproces uitgevoerd dat al het opgehoopte vuil laat verdwijnen. Tijdens het spoelen bieden wij de mogelijkheid om mee te kijken en vragen te stellen, maar u kunt er ook voor kiezen om te verblijven in de wachtruimte. Daar vindt u een goede koffiemachine en een snelle WiFi-verbinding. 

Wat vinden anderen?

Onze klanten geven ons een 4.7 op basis van 176 Google reviews

js_loader
Op 10 mei geholpen door Vince ivm een oliewissel voor een DSG dq200 versnellingsbak, vriendelijke ontvangst, meegekeken met het vervangen van 2 soorten olie en uitleg van Vince was informatief. Ook de koffie was goed. Vince bedankt !
Jos van Ravenswaaij
Jos van Ravenswaaij
13:37 11 May 24
Vriendelijke ontvangst met koffie. Daarna Informatieve middag bij Flushed. Je mag erbij staan en alle stappen worden door Vince uitgelegd. Zeer vakkundige vriendelijke jongeman.
japie dekouw
japie dekouw
06:16 19 Apr 24
Na een korte zoektocht online uitgekomen bij Flushed Woerden. De versnellingsbak van Peugeot 406 coupé kon wel wat onderhoud gebruiken. Het eerste contact gelegd met Linda en zij nam alle tijd om alles goed en adequaat uit te leggen. Afspraak gemaakt en ter plaatste kennis mogen maken met Leroy.... Hij checkte meteen ook of de stuurhuisolie aan vervanging toe was, nam de tijd om alles stap voor stap af te werken en het resultaat is beter dan ik had gehoopt. Een soepele versnellingsbak die er weer jaren tegenaan kan, maar vooral ook een hele andere rijbeleving vanwege de vervanging van de stuurhuisolie. Ben zeer te spreken over de communicatie en kwaliteit van het afgeleverde werk. Kan dit bedrijf dan ook zonder meer aanraden.Lees meer
mr. R.
mr. R.
10:12 08 Mar 24
De automaten bak laten spoelen v mn bmwDeskundig personeel mocht meekijken alles werd goed uitgelegdSchakelt nu toch weer beterGoed befrif prima prijs
andre van Beek
andre van Beek
09:47 18 Feb 24
Zeer netjes ontvangen met een bakje koffie. Zeer aardige monteur die alle tijd nam en ik mocht tijdens het spoelen er bij blijven en vragen stellen. De auto schakelt nu weer perfect zonder kleine haperingen.
Michel Mulder
Michel Mulder
12:11 01 Feb 24
Snel en professioneel gespoeld , bak schakelt weer als nieuw. Volgende automaatbak die gespeeld moet worden breng ik zeker weer bij dit bedrijf.
Hj Henk
Hj Henk
16:29 17 Aug 23
Dinsdag 12 juni 2023 had ik een afspraak om 14:30 in Schiedam. Vince als ik het goed heb, heeft m'n passat B6 gespoeld. Ik had geen problemen opzicht maar wist dat het een keer moest gebeuren.Na de spoeling merk ik dat hij toch beter schakeld.Eerlijk advies, eerlijke prijs.Ik ben super... tevreden.Lees meer
R. Ramji
R. Ramji
01:43 16 Jun 23
Van het eerste moment tot afscheid super goed gevoel gehad.. niet te snel klaar ook niet te langzaam en tijd nemen voor iets goeds.Prijs kwaliteit verhouding dus in perfecte verhouding.Zeer tevreden en aan te raden.
Peter Jomanda
Peter Jomanda
14:34 09 May 23
Ze zijn echt perfecte mensen en zeer behulpzaam. Ze hebben mijn auto weer perfect gemaakt en top service geleverd, echt een aanrader
A Waxit
A Waxit
17:03 04 May 23
js_loader

Vind onze locatie

Flushed is ontstaan in Woerden. Dit is onze grootste en tevens hoofdvestiging. Schiedam en Brummen zijn nieuwe vestigingen waar het personeel van Woerden op afspraak naartoe gaat om dichtbij onze klanten te kunnen spoelen.

Maak een afspraak!